Τοποθεσία

 - Bella Santorini Studios & Apartments
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ
ΑΝΕΣΗ & ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το Bella Santorini είναι το ιδανικό μέρος είτε για να χαλαρώσετε στη θάλασσα, είτε για ρομαντικούς περίπατους και βραδινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα.

Μόλις 8 χλμ. από τα Φηρά και 250μ. από τη θεαματική παραλία του Περιβόλου, μια από τις διασημότερες παραλίες του νησιού, με μαύρη άμμο και μαύρα γυαλιστερά βότσαλα που σχηματίζουν ένα εξωπραγματικό σεληνιακό τοπίο που θα σας καταπλήξει! Το Bella Santorini είναι το ιδανικό μέρος είτε για να χαλαρώσετε στη θάλασσα, είτε για ρομαντικούς περίπατους και βραδινή διασκέδαση στην πρωτεύουσα.

Βρισκόμαστε 6χλμ μακριά από το αεροδρόμιο και 14χλμ από την Οία. Η δημόσια συγκοινωνία είναι πολύ καλά οργανωμένη και υπάρχει στάση λεωφορείου ακριβώς έξω από το Bella Santorini, απ’ όπου μπορείτε να πάτε στα Φηρά και από εκεί σε οποιοδήποτε σημείο του νησιού επιθυμείτε. Αν το επιθυμείτε μπορούμε να κανονίσουμε εμείς για την μεταφορά σας με επιπλέον χρέωση.

Στην παραλία του Περίβολου θα βρέιτε μια τεράστεια ποικιλία εστιατορίων, είτε ντελικάτων είτε παραδοσιακών, όπως επίσης και το διάσημο εστιατόριο Sea Side που βρίσκεται πολύ κοντά σε μας. Πλήθος κλάμπ, μπάρ, κατετεριών όπως επίσης και η δυνατότητα άσκησης θαλάσσιων σπόρ είναι διαθέσιμα για εσάς εκεί.
Bella Santorini Studios & Apartments1
Bella Santorini Studios & Apartments2
Bella Santorini Studios & Apartments3
Bella Santorini Studios & Apartments4

Πως θα μας βρείτεΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ:

Ακολουθείτε τη διαδρομή από Αθηνιό (λιμάνι) προς Περίσσα / Περίβολο.
Περίπου στο 1χλμ. από τη διασταύρωση που οδηγεί προς Ακρωτήρι / Κόκκινη παραλία, θα συναντήσετε το χωριό Εμπορείο. Στην 1η μεγάλη διασταύρωση θα πάτε δεξιά προς Άη Γιώργη / Παραλία Περίβολου / Βλυχάδα.
Το Bella Santorini βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι - είσοδος από παράδρομο - περίπου στα 2χλμ από τη διασταύρωση.

ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ:

Ακολουθείτε τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο προς Μεσσαριά.
Στην Μεσσαριά παίρνετε το δρόμο αριστερά γιας Περίσσα. Θαυμάσια διαδρομή μέσα από μικρά χωριά. Στη συνέχεια η διαδρομή που θα ακολουθήσετε είναι όμοια με εκελινη από το Λιμάνι. Περίπου στο 1χλμ. από τη διασταύρωση που οδηγεί προς Ακρωτήρι / Κόκκινη παραλία, θα συναντήσετε το χωριό Εμπορείο. Στην 1η μεγάλη διασταύρωση θα πάτε δεξιά προς Άη Γιώργη / Παραλία Περίβολου / Βλυχάδα.
Το Bella Santorini βρίσκεται στο αριστερό σας χέρι - είσοδος από παράδρομο - περίπου στα 2χλμ από τη διασταύρωση.

Δραστηριότητες στη Σαντορίνη

ESPA